Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Власенко, Ірина Георгіївна - Інновації у виробництві твердих сирів
Власенко, Ірина Георгіївна - Інновації у виробництві твердих сирів
Книга
Автор: Власенко, Ірина Георгіївна
Інновації у виробництві твердих сирів : монографія
Видавництво: ВТЕІ КНТЕУ, 2018 г.
ISBN 978-966-629-868-6
Автор: Власенко, Ірина Георгіївна
Інновації у виробництві твердих сирів : монографія
Видавництво: ВТЕІ КНТЕУ, 2018 г.
ISBN 978-966-629-868-6
(UA) Книга
XIII> 68393
864357 Главный филиал
Власенко, Ірина Георгіївна.
Інновації у виробництві твердих сирів : монографія / Ірина Георгіївна Власенко, Тетяна Василівна Семко, Сергій Володимирович Гирич.– Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ, 2018.– 140 с.
300 пр.– Бібліогр.: с. 123-140 . – На укр. яз.
ISBN 978-966-629-868-6.
УДК 637.354
-- 1. Продукти, кисломолочні – Виробництво – Технології – Моделювання, математичне. 2. Сироваріння – Технології – Моделювання, математичне. 3. Сир – Виробництво – Технології – Моделювання, математичне.
XIII> 68393
864357 Главный филиал
Власенко, Ірина Георгіївна.
Інновації у виробництві твердих сирів : монографія / Ірина Георгіївна Власенко, Тетяна Василівна Семко, Сергій Володимирович Гирич.– Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ, 2018.– 140 с.
300 пр.– Бібліогр.: с. 123-140 . – На укр. яз.
ISBN 978-966-629-868-6.
УДК 637.354
-- 1. Продукти, кисломолочні – Виробництво – Технології – Моделювання, математичне. 2. Сироваріння – Технології – Моделювання, математичне. 3. Сир – Виробництво – Технології – Моделювання, математичне.