Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Никулишин, Ірена Євгенівна - Теоретичні основи технологій харчових виробництв

Никулишин, Ірена Євгенівна - Теоретичні основи технологій харчових виробництв

Теоретичні основи технологій харчових виробництв
Недоступно
 0 из 1
Книга
Автор: Никулишин, Ірена Євгенівна
Теоретичні основи технологій харчових виробництв : навч. посіб. для студентів спец. 181 "Харчові технології" ВНЗ
Видавництво: Баікова Н. О., 2017 г.
ISBN 978-617-7448-33-3

(UA) Книга
XIII> 68388
828912 Главный филиал

Никулишин, Ірена Євгенівна.
Теоретичні основи технологій харчових виробництв : навч. посіб. для студентів спец. 181 "Харчові технології" ВНЗ / Ірена Євгенівна Никулишин, Богдан Остапович Дзіняк, Зорян Григорович Піх, Нац. ун-т "Львівська політехніка".– Львів : Баікова Н. О., 2017.– 218 с.
100 пр.– Бібліогр.: с. 215-218 . – На укр. яз.
ISBN 978-617-7448-33-3.

УДК 663/664(075.8)

-- 1. Харчове виробництво – Технології – Підручники, посібники – Для вищих навчальних закладів.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025