Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Никулишин, Ірена Євгенівна - Теоретичні основи технологій харчових виробництв
Никулишин, Ірена Євгенівна - Теоретичні основи технологій харчових виробництв
Книга
Автор: Никулишин, Ірена Євгенівна
Теоретичні основи технологій харчових виробництв : навч. посіб. для студентів спец. 181 "Харчові технології" ВНЗ
Видавництво: Баікова Н. О., 2017 г.
ISBN 978-617-7448-33-3
Автор: Никулишин, Ірена Євгенівна
Теоретичні основи технологій харчових виробництв : навч. посіб. для студентів спец. 181 "Харчові технології" ВНЗ
Видавництво: Баікова Н. О., 2017 г.
ISBN 978-617-7448-33-3
(UA) Книга
XIII> 68388
828912 Главный филиал
Никулишин, Ірена Євгенівна.
Теоретичні основи технологій харчових виробництв : навч. посіб. для студентів спец. 181 "Харчові технології" ВНЗ / Ірена Євгенівна Никулишин, Богдан Остапович Дзіняк, Зорян Григорович Піх, Нац. ун-т "Львівська політехніка".– Львів : Баікова Н. О., 2017.– 218 с.
100 пр.– Бібліогр.: с. 215-218 . – На укр. яз.
ISBN 978-617-7448-33-3.
УДК 663/664(075.8)
-- 1. Харчове виробництво – Технології – Підручники, посібники – Для вищих навчальних закладів.
XIII> 68388
828912 Главный филиал
Никулишин, Ірена Євгенівна.
Теоретичні основи технологій харчових виробництв : навч. посіб. для студентів спец. 181 "Харчові технології" ВНЗ / Ірена Євгенівна Никулишин, Богдан Остапович Дзіняк, Зорян Григорович Піх, Нац. ун-т "Львівська політехніка".– Львів : Баікова Н. О., 2017.– 218 с.
100 пр.– Бібліогр.: с. 215-218 . – На укр. яз.
ISBN 978-617-7448-33-3.
УДК 663/664(075.8)
-- 1. Харчове виробництво – Технології – Підручники, посібники – Для вищих навчальних закладів.