Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Інноваційні технології харчової продукції
Інноваційні технології харчової продукції
Книга
Автор:
Інноваційні технології харчової продукції : колективна монографія
Видавництво: Факт, 2019 г.
ISBN 978-966-637-912-5
Автор:
Інноваційні технології харчової продукції : колективна монографія
Видавництво: Факт, 2019 г.
ISBN 978-966-637-912-5
(UA) Книга
XIII> 68400
862706 Главный филиал
Інноваційні технології харчової продукції : колективна монографія / Михайло Іванович Беляєв, Григорій Вікторович Дейниченко, Інна Михайлівна Беляєва, Вікторія Альбертівна Гніцевич, Інна Василівна Золотухіна; За заг. ред. Григорій Вікторович Дейниченко.– Харків : Факт, 2019.– 246 с.
300 пр.– До 50-річчя кафедри устаткування харч. і готел. індустрії ім. М. І. Беляєва Харк. держ. ун-ту харчування та торгівлі.– Бібліогр. в кінці розд. – На укр. яз.
ISBN 978-966-637-912-5.
УДК 663/664
-- 1. Харчове виробництво – Технології, інноваційні.
XIII> 68400
862706 Главный филиал
Інноваційні технології харчової продукції : колективна монографія / Михайло Іванович Беляєв, Григорій Вікторович Дейниченко, Інна Михайлівна Беляєва, Вікторія Альбертівна Гніцевич, Інна Василівна Золотухіна; За заг. ред. Григорій Вікторович Дейниченко.– Харків : Факт, 2019.– 246 с.
300 пр.– До 50-річчя кафедри устаткування харч. і готел. індустрії ім. М. І. Беляєва Харк. держ. ун-ту харчування та торгівлі.– Бібліогр. в кінці розд. – На укр. яз.
ISBN 978-966-637-912-5.
УДК 663/664
-- 1. Харчове виробництво – Технології, інноваційні.