Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Інноваційні технології харчової продукції

Інноваційні технології харчової продукції

Інноваційні технології харчової продукції
Недоступно
 0 из 1
Книга
Автор:
Інноваційні технології харчової продукції : колективна монографія
Видавництво: Факт, 2019 г.
ISBN 978-966-637-912-5

(UA) Книга
XIII> 68400
862706 Главный филиал

Інноваційні технології харчової продукції : колективна монографія / Михайло Іванович Беляєв, Григорій Вікторович Дейниченко, Інна Михайлівна Беляєва, Вікторія Альбертівна Гніцевич, Інна Василівна Золотухіна; За заг. ред. Григорій Вікторович Дейниченко.– Харків : Факт, 2019.– 246 с.
300 пр.– До 50-річчя кафедри устаткування харч. і готел. індустрії ім. М. І. Беляєва Харк. держ. ун-ту харчування та торгівлі.– Бібліогр. в кінці розд. – На укр. яз.
ISBN 978-966-637-912-5.

УДК 663/664

-- 1. Харчове виробництво – Технології, інноваційні.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025