Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Тищенко, Ольга Павлівна - Наукове обґрунтування технологій напівфабрикатів оліє-жирових капсульованих для кулінарної та кон...
Тищенко, Ольга Павлівна - Наукове обґрунтування технологій напівфабрикатів оліє-жирових капсульованих для кулінарної та кон...
Автореферат/Дисертація
Автор: Тищенко, Ольга Павлівна
Наукове обґрунтування технологій напівфабрикатів оліє-жирових капсульованих для кулінарної та кон... : автореф. дис. … д-ра техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній
Автор: Тищенко, Ольга Павлівна
Наукове обґрунтування технологій напівфабрикатів оліє-жирових капсульованих для кулінарної та кон... : автореф. дис. … д-ра техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 232877
Главный филиал
Тищенко, Ольга Павлівна.
Наукове обґрунтування технологій напівфабрикатів оліє-жирових капсульованих для кулінарної та кондитерської продукції : автореф. дис. … д-ра техн. наук : 05.18.16 / Ольга Павлівна Тищенко, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі.– Харків : [б.в.], 2018.– 40 с.
130 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія харчової продукції.
A 232877
Главный филиал
Тищенко, Ольга Павлівна.
Наукове обґрунтування технологій напівфабрикатів оліє-жирових капсульованих для кулінарної та кондитерської продукції : автореф. дис. … д-ра техн. наук : 05.18.16 / Ольга Павлівна Тищенко, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі.– Харків : [б.в.], 2018.– 40 с.
130 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія харчової продукції.