Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Грушецький, Роман Іванович - Наукове обґрунтування та розроблення комплексної технології фруктанів і дієтичних добавок на осно...
Грушецький, Роман Іванович - Наукове обґрунтування та розроблення комплексної технології фруктанів і дієтичних добавок на осно...
Автореферат/Дисертація
Автор: Грушецький, Роман Іванович
Наукове обґрунтування та розроблення комплексної технології фруктанів і дієтичних добавок на осно... : автореф. дис. … д-ра техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній
Автор: Грушецький, Роман Іванович
Наукове обґрунтування та розроблення комплексної технології фруктанів і дієтичних добавок на осно... : автореф. дис. … д-ра техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 232858
Главный филиал
Грушецький, Роман Іванович.
Наукове обґрунтування та розроблення комплексної технології фруктанів і дієтичних добавок на основі рослинної сировини : автореф. дис. … д-ра техн. наук : 05.18.16 / Роман Іванович Грушецький, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі.– Харків : [б.в.], 2018.– 38 с.
130 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія харчової продукції.
A 232858
Главный филиал
Грушецький, Роман Іванович.
Наукове обґрунтування та розроблення комплексної технології фруктанів і дієтичних добавок на основі рослинної сировини : автореф. дис. … д-ра техн. наук : 05.18.16 / Роман Іванович Грушецький, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі.– Харків : [б.в.], 2018.– 38 с.
130 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія харчової продукції.