Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Нєміріч, Олександра Володимирівна - Наукове обґрунтування та розроблення технологій сушеної харчової продукції і харчових продуктів з...
Нєміріч, Олександра Володимирівна - Наукове обґрунтування та розроблення технологій сушеної харчової продукції і харчових продуктів з...
Автореферат/Дисертація
Автор: Нєміріч, Олександра Володимирівна
Наукове обґрунтування та розроблення технологій сушеної харчової продукції і харчових продуктів з... : автореф. дис. … д-ра техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній
Автор: Нєміріч, Олександра Володимирівна
Наукове обґрунтування та розроблення технологій сушеної харчової продукції і харчових продуктів з... : автореф. дис. … д-ра техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 233126
Главный филиал
Нєміріч, Олександра Володимирівна.
Наукове обґрунтування та розроблення технологій сушеної харчової продукції і харчових продуктів з її використанням : автореф. дис. … д-ра техн. наук : 05.18.16 / Олександра Володимирівна Нєміріч, Нац. ун-т харч. технологій.– Київ : [б.в.], 2019.– 44 с.
120 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія харчової продукції.
A 233126
Главный филиал
Нєміріч, Олександра Володимирівна.
Наукове обґрунтування та розроблення технологій сушеної харчової продукції і харчових продуктів з її використанням : автореф. дис. … д-ра техн. наук : 05.18.16 / Олександра Володимирівна Нєміріч, Нац. ун-т харч. технологій.– Київ : [б.в.], 2019.– 44 с.
120 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія харчової продукції.