Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Самойчук, Кирило Олегович - Розвиток наукових основ гідродинамічного диспергування молочних емульсій
Самойчук, Кирило Олегович - Розвиток наукових основ гідродинамічного диспергування молочних емульсій
Автореферат/Дисертація
Автор: Самойчук, Кирило Олегович
Розвиток наукових основ гідродинамічного диспергування молочних емульсій : автореф. дис. ... д-ра техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній
Автор: Самойчук, Кирило Олегович
Розвиток наукових основ гідродинамічного диспергування молочних емульсій : автореф. дис. ... д-ра техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 233370
Главный филиал
Самойчук, Кирило Олегович.
Розвиток наукових основ гідродинамічного диспергування молочних емульсій : автореф. дис ... д-ра техн. наук : 05.18.12 / Кирило Олегович Самойчук, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі.– Харків : [б.в.], 2018.– 44 с.
130 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв.
A 233370
Главный филиал
Самойчук, Кирило Олегович.
Розвиток наукових основ гідродинамічного диспергування молочних емульсій : автореф. дис ... д-ра техн. наук : 05.18.12 / Кирило Олегович Самойчук, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі.– Харків : [б.в.], 2018.– 44 с.
130 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв.