Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Полумбрик, Манєфа Миколаївна - Удосконалення технології варених ковбас з використанням композицій на основі тваринного білка "Бі...
Полумбрик, Манєфа Миколаївна - Удосконалення технології варених ковбас з використанням композицій на основі тваринного білка "Бі...
Автореферат/Дисертація
Автор: Полумбрик, Манєфа Миколаївна
Удосконалення технології варених ковбас з використанням композицій на основі тваринного білка "Бі... : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній
Автор: Полумбрик, Манєфа Миколаївна
Удосконалення технології варених ковбас з використанням композицій на основі тваринного білка "Бі... : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 233712
Главный филиал
Полумбрик, Манєфа Миколаївна.
Удосконалення технології варених ковбас з використанням композицій на основі тваринного білка "Білкозин" : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Манєфа Миколаївна Полумбрик, Нац. ун-т харч. технологій.– Київ : [б.в.], 2019.– 24 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія м'ясних, молочних продуктів і продуктів з гідробіонтів.
A 233712
Главный филиал
Полумбрик, Манєфа Миколаївна.
Удосконалення технології варених ковбас з використанням композицій на основі тваринного білка "Білкозин" : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Манєфа Миколаївна Полумбрик, Нац. ун-т харч. технологій.– Київ : [б.в.], 2019.– 24 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія м'ясних, молочних продуктів і продуктів з гідробіонтів.