Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Устименко, Ігор Миколайович - Удосконалення технологій молоковмісних продуктів шляхом використання харчових емульсій
Устименко, Ігор Миколайович - Удосконалення технологій молоковмісних продуктів шляхом використання харчових емульсій
Автореферат/Дисертація
Автор: Устименко, Ігор Миколайович
Удосконалення технологій молоковмісних продуктів шляхом використання харчових емульсій : автореф. дис. … канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній
Автор: Устименко, Ігор Миколайович
Удосконалення технологій молоковмісних продуктів шляхом використання харчових емульсій : автореф. дис. … канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 234157
Главный филиал
Устименко, Ігор Миколайович.
Удосконалення технологій молоковмісних продуктів шляхом використання харчових емульсій : автореф. дис. … канд. техн. наук : 05.18.04 / Ігор Миколайович Устименко, Нац. ун-т харч. технологій.– Київ : [б.в.], 2019.– 22 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія м'ясних, молочних продуктів і продуктів з гідробіонтів.
A 234157
Главный филиал
Устименко, Ігор Миколайович.
Удосконалення технологій молоковмісних продуктів шляхом використання харчових емульсій : автореф. дис. … канд. техн. наук : 05.18.04 / Ігор Миколайович Устименко, Нац. ун-т харч. технологій.– Київ : [б.в.], 2019.– 22 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія м'ясних, молочних продуктів і продуктів з гідробіонтів.