Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Методичні положення і норми витрат праці на перероблення та консервування фруктів і овочів

Методичні положення і норми витрат праці на перероблення та консервування фруктів і овочів

Методичні положення і норми витрат праці на перероблення та консервування фруктів і овочів
Недоступно
 0 из 1
Книга
Автор:
Методичні положення і норми витрат праці на перероблення та консервування фруктів і овочів
Серія: Бібліотека спеціаліста АПК
Видавництво: НДІ "Украгропромпродуктивність", 2019 г.
ISBN 978-617-613-071-0

(UA) Книга
III> 105904
865436 Главный филиал

Методичні положення і норми витрат праці на перероблення та консервування фруктів і овочів / Укр. НДІ продуктивності агропром. комплексу, Херсон. наук.-дослід. центр продуктивності агропромислового комплексу, Іван Микитович Демчак, Костянтин Володимирович Маслов, Алла Леонідівна Солошонок, Ольга Миколаївна Полонська, А. Ю. Мамочка; ред. Г. Г. Руденко.– Київ : НДІ "Украгропромпродуктивність", 2019.– 165 с. : табл.– (Бібліотека спеціаліста АПК. Економічні нормативи)
300 пр.– Бібліогр.: с. 164-165 . – На укр. яз.
ISBN 978-617-613-071-0.

УДК 664.6:658.53](072)

-- 1. Консервна промисловість – Праця – Норми – Україна. 2. Праця – Норми – Україна.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025