Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Методичні положення і норми витрат праці на перероблення та консервування фруктів і овочів
Методичні положення і норми витрат праці на перероблення та консервування фруктів і овочів
Книга
Автор:
Методичні положення і норми витрат праці на перероблення та консервування фруктів і овочів
Серія: Бібліотека спеціаліста АПК
Видавництво: НДІ "Украгропромпродуктивність", 2019 г.
ISBN 978-617-613-071-0
Автор:
Методичні положення і норми витрат праці на перероблення та консервування фруктів і овочів
Серія: Бібліотека спеціаліста АПК
Видавництво: НДІ "Украгропромпродуктивність", 2019 г.
ISBN 978-617-613-071-0
(UA) Книга
III> 105904
865436 Главный филиал
Методичні положення і норми витрат праці на перероблення та консервування фруктів і овочів / Укр. НДІ продуктивності агропром. комплексу, Херсон. наук.-дослід. центр продуктивності агропромислового комплексу, Іван Микитович Демчак, Костянтин Володимирович Маслов, Алла Леонідівна Солошонок, Ольга Миколаївна Полонська, А. Ю. Мамочка; ред. Г. Г. Руденко.– Київ : НДІ "Украгропромпродуктивність", 2019.– 165 с. : табл.– (Бібліотека спеціаліста АПК. Економічні нормативи)
300 пр.– Бібліогр.: с. 164-165 . – На укр. яз.
ISBN 978-617-613-071-0.
УДК 664.6:658.53](072)
-- 1. Консервна промисловість – Праця – Норми – Україна. 2. Праця – Норми – Україна.
III> 105904
865436 Главный филиал
Методичні положення і норми витрат праці на перероблення та консервування фруктів і овочів / Укр. НДІ продуктивності агропром. комплексу, Херсон. наук.-дослід. центр продуктивності агропромислового комплексу, Іван Микитович Демчак, Костянтин Володимирович Маслов, Алла Леонідівна Солошонок, Ольга Миколаївна Полонська, А. Ю. Мамочка; ред. Г. Г. Руденко.– Київ : НДІ "Украгропромпродуктивність", 2019.– 165 с. : табл.– (Бібліотека спеціаліста АПК. Економічні нормативи)
300 пр.– Бібліогр.: с. 164-165 . – На укр. яз.
ISBN 978-617-613-071-0.
УДК 664.6:658.53](072)
-- 1. Консервна промисловість – Праця – Норми – Україна. 2. Праця – Норми – Україна.