Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Ощипок, Ігор Миколайович - Харчові технології. Доставка промислових тварин на м'ясопереробні підприємства й передзабійні тех...

Ощипок, Ігор Миколайович - Харчові технології. Доставка промислових тварин на м'ясопереробні підприємства й передзабійні тех...

Харчові технології. Доставка промислових тварин на м'ясопереробні підприємства й передзабійні тех...
Недоступно
 0 из 1
Книга
Автор: Ощипок, Ігор Миколайович
Харчові технології. Доставка промислових тварин на м'ясопереробні підприємства й передзабійні тех... : монографія
Видавництво: ЛТЕУ, 2017 г.
ISBN 978-617-602-213-8

(UA) Книга
XII> 18577
830965 Главный филиал

Ощипок, Ігор Миколайович.
Харчові технології. Доставка промислових тварин на м'ясопереробні підприємства й передзабійні технології утримання : монографія / Ігор Миколайович Ощипок, Центр. спілка споживчих товариств України, Львів. торг.-екон. ун-т.– Львів : ЛТЕУ, 2017.– 219 с.
300 пр.– Бібліогр.: с. 211-219 . – На укр. яз.
ISBN 978-617-602-213-8.

УДК 637.5:656.074

-- 1. М'ясопереробна промисловість – Технології. 2. Тварини, сільськогосподарські – Утримання, передзабійне – Технології. 3. Продукція, тваринницька – Виробництво – Технології.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025