Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Технологія харчових продуктів функціонального призначення
Технологія харчових продуктів функціонального призначення
(UA) Книга
Б 52738
732515 Главный филиал
Технологія харчових продуктів функціонального призначення : метод. вказівки до лаб. робіт для студентів напряму підготовки 181 "Харчові технології" освіт. ступеня "магістр" (ден. і заоч. форми навчання) / Центр. спілка споживчих товариств України, Львів. торг.-екон. ун-т; Уклад. І. М. Ощипок, Н. З. Петришин, М. П. Попович; Відп. за вип. І. М. Ощипок.– Львів : Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2017.– 38 с.
100 пр.– Бібліогр.: с. 35 . – На укр. яз.
УДК 663/664.01(072)
-- 1. Продукти, харчові – Виробництво – Технології – Лабораторні роботи – Методичні посібники.
Б 52738
732515 Главный филиал
Технологія харчових продуктів функціонального призначення : метод. вказівки до лаб. робіт для студентів напряму підготовки 181 "Харчові технології" освіт. ступеня "магістр" (ден. і заоч. форми навчання) / Центр. спілка споживчих товариств України, Львів. торг.-екон. ун-т; Уклад. І. М. Ощипок, Н. З. Петришин, М. П. Попович; Відп. за вип. І. М. Ощипок.– Львів : Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2017.– 38 с.
100 пр.– Бібліогр.: с. 35 . – На укр. яз.
УДК 663/664.01(072)
-- 1. Продукти, харчові – Виробництво – Технології – Лабораторні роботи – Методичні посібники.