Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Технологія харчових продуктів функціонального призначення

Технологія харчових продуктів функціонального призначення

Технологія харчових продуктів функціонального призначення
Недоступно
 0 из 1
Книга
Автор:
Технологія харчових продуктів функціонального призначення : метод. вказівки до лаб. робіт для студентів напряму підготовки 181 "Харчові технології" освіт. ступеня "магістр" (ден. і заоч. форми навчання)
Видавництво: Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2017 г.
ISBN відсутній

(UA) Книга
Б 52738
732515 Главный филиал

Технологія харчових продуктів функціонального призначення : метод. вказівки до лаб. робіт для студентів напряму підготовки 181 "Харчові технології" освіт. ступеня "магістр" (ден. і заоч. форми навчання) / Центр. спілка споживчих товариств України, Львів. торг.-екон. ун-т; Уклад. І. М. Ощипок, Н. З. Петришин, М. П. Попович; Відп. за вип. І. М. Ощипок.– Львів : Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2017.– 38 с.
100 пр.– Бібліогр.: с. 35 . – На укр. яз.

УДК 663/664.01(072)

-- 1. Продукти, харчові – Виробництво – Технології – Лабораторні роботи – Методичні посібники.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025