Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Шульга, Оксана Сергіївна - Наукове обґрунтування та розроблення технології біодеградабельного їстівного покриття для кондите...
Шульга, Оксана Сергіївна - Наукове обґрунтування та розроблення технології біодеградабельного їстівного покриття для кондите...
Автореферат/Дисертація
Автор: Шульга, Оксана Сергіївна
Наукове обґрунтування та розроблення технології біодеградабельного їстівного покриття для кондите... : автореф. дис. … д-ра техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній
Автор: Шульга, Оксана Сергіївна
Наукове обґрунтування та розроблення технології біодеградабельного їстівного покриття для кондите... : автореф. дис. … д-ра техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 234927
Главный филиал
Шульга, Оксана Сергіївна.
Наукове обґрунтування та розроблення технології біодеградабельного їстівного покриття для кондитерських і хлібобулочних виробів : автореф. дис. … д-ра техн. наук : 05.18.16 / Оксана Сергіївна Шульга, Нац. ун-т харч. технологій.– Київ : [б.в.], 2019.– 43 с.
120 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія харчової продукції.
A 234927
Главный филиал
Шульга, Оксана Сергіївна.
Наукове обґрунтування та розроблення технології біодеградабельного їстівного покриття для кондитерських і хлібобулочних виробів : автореф. дис. … д-ра техн. наук : 05.18.16 / Оксана Сергіївна Шульга, Нац. ун-т харч. технологій.– Київ : [б.в.], 2019.– 43 с.
120 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія харчової продукції.