Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Басс, Оксана Олександрівна - Удосконалення технології морозива із замінниками цукру
Басс, Оксана Олександрівна - Удосконалення технології морозива із замінниками цукру
Автореферат/Дисертація
Автор: Басс, Оксана Олександрівна
Удосконалення технології морозива із замінниками цукру : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній
Автор: Басс, Оксана Олександрівна
Удосконалення технології морозива із замінниками цукру : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 236447
Главный филиал
Басс, Оксана Олександрівна.
Удосконалення технології морозива із замінниками цукру : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Оксана Олександрівна Басс, Нац. ун-т харч. технологій.– Київ : [б.в.], 2019.– 22 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія м'ясних, молочних продуктів і продуктів з гідробіонтів.
A 236447
Главный филиал
Басс, Оксана Олександрівна.
Удосконалення технології морозива із замінниками цукру : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Оксана Олександрівна Басс, Нац. ун-т харч. технологій.– Київ : [б.в.], 2019.– 22 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія м'ясних, молочних продуктів і продуктів з гідробіонтів.