Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Пшенична, Тетяна Володимирівна - Розроблення технології комплексного перероблення молока на концентрати білково-ягідні
Пшенична, Тетяна Володимирівна - Розроблення технології комплексного перероблення молока на концентрати білково-ягідні
Автореферат/Дисертація
Автор: Пшенична, Тетяна Володимирівна
Розроблення технології комплексного перероблення молока на концентрати білково-ягідні : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній
Автор: Пшенична, Тетяна Володимирівна
Розроблення технології комплексного перероблення молока на концентрати білково-ягідні : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 236444
Главный филиал
Пшенична, Тетяна Володимирівна.
Розроблення технології комплексного перероблення молока на концентрати білково-ягідні : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Тетяна Володимирівна Пшенична, Нац. ун-т харч. технологій.– Київ : [б.в.], 2019.– 21 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія м'ясних, молочних продуктів і продуктів з гідробіонтів.
A 236444
Главный филиал
Пшенична, Тетяна Володимирівна.
Розроблення технології комплексного перероблення молока на концентрати білково-ягідні : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Тетяна Володимирівна Пшенична, Нац. ун-т харч. технологій.– Київ : [б.в.], 2019.– 21 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія м'ясних, молочних продуктів і продуктів з гідробіонтів.