Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Баті, Вікторія Віталіївна - Біологічні властивості лактобактерій, перспективних для створення харчових продуктів спеціального...
Баті, Вікторія Віталіївна - Біологічні властивості лактобактерій, перспективних для створення харчових продуктів спеціального...
Автореферат/Дисертація
Автор: Баті, Вікторія Віталіївна
Біологічні властивості лактобактерій, перспективних для створення харчових продуктів спеціального... : автореф. дис. ... канд. біол. наук
Видавництво: [б.в.], 2020 г.
ISBN відсутній
Автор: Баті, Вікторія Віталіївна
Біологічні властивості лактобактерій, перспективних для створення харчових продуктів спеціального... : автореф. дис. ... канд. біол. наук
Видавництво: [б.в.], 2020 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 236859
Главный филиал
Баті, Вікторія Віталіївна.
Біологічні властивості лактобактерій, перспективних для створення харчових продуктів спеціального прогнозованого призначення : автореф. дис ... канд. біол. наук : 03.00.07 / Вікторія Віталіївна Баті, НАН України. Ін-т мікробіології і вірусології ім. Д. К. Заболотного.– Київ : [б.в.], 2020.– 23 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Біологічні науки – Мікробіологія.
A 236859
Главный филиал
Баті, Вікторія Віталіївна.
Біологічні властивості лактобактерій, перспективних для створення харчових продуктів спеціального прогнозованого призначення : автореф. дис ... канд. біол. наук : 03.00.07 / Вікторія Віталіївна Баті, НАН України. Ін-т мікробіології і вірусології ім. Д. К. Заболотного.– Київ : [б.в.], 2020.– 23 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Біологічні науки – Мікробіологія.