Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Янчик, Марія Володимирівна - Розроблення технології кондитерських напівфабрикатів з рослинними порошками та крему заварного на...
Янчик, Марія Володимирівна - Розроблення технології кондитерських напівфабрикатів з рослинними порошками та крему заварного на...
Автореферат/Дисертація
Автор: Янчик, Марія Володимирівна
Розроблення технології кондитерських напівфабрикатів з рослинними порошками та крему заварного на... : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній
Автор: Янчик, Марія Володимирівна
Розроблення технології кондитерських напівфабрикатів з рослинними порошками та крему заварного на... : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 237793
Главный филиал
Янчик, Марія Володимирівна.
Розроблення технології кондитерських напівфабрикатів з рослинними порошками та крему заварного на їх основі : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Марія Володимирівна Янчик, Нац. ун-т харч. технологій.– Київ : [б.в.], 2019.– 22 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія харчової продукції.
A 237793
Главный филиал
Янчик, Марія Володимирівна.
Розроблення технології кондитерських напівфабрикатів з рослинними порошками та крему заварного на їх основі : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Марія Володимирівна Янчик, Нац. ун-т харч. технологій.– Київ : [б.в.], 2019.– 22 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія харчової продукції.