Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Гуляєв, Віталій Михайлович - Технології БАР та харчових продуктів
Гуляєв, Віталій Михайлович - Технології БАР та харчових продуктів
Книга
Автор: Гуляєв, Віталій Михайлович
Технології БАР та харчових продуктів : навч. посіб.
Видавництво: ДДТУ, 2018 г.
ISBN 978-966-175-157-5
Автор: Гуляєв, Віталій Михайлович
Технології БАР та харчових продуктів : навч. посіб.
Видавництво: ДДТУ, 2018 г.
ISBN 978-966-175-157-5
(UA) Книга
XIII> 68646
832417 Главный филиал
Гуляєв, Віталій Михайлович.
Технології БАР та харчових продуктів : навч. посіб. / Віталій Михайлович Гуляєв, Ірина Михайлівна Корнієнко, Ольга Юріївна Філімоненко, Дніпров. держ. техн. ун-т (ДДТУ).– Кам'янське : ДДТУ, 2018.– 278 с.
300 пр.– Бібліогр.: с. 272-276 . – На укр. яз.
ISBN 978-966-175-157-5.
УДК 663/664.01(075.8)
-- 1. Речовини, біологічно активні – Виробництво – Технології – Підручники, посібники. 2. Продукти, харчові – Виробництво – Технології – Підручники, посібники.
XIII> 68646
832417 Главный филиал
Гуляєв, Віталій Михайлович.
Технології БАР та харчових продуктів : навч. посіб. / Віталій Михайлович Гуляєв, Ірина Михайлівна Корнієнко, Ольга Юріївна Філімоненко, Дніпров. держ. техн. ун-т (ДДТУ).– Кам'янське : ДДТУ, 2018.– 278 с.
300 пр.– Бібліогр.: с. 272-276 . – На укр. яз.
ISBN 978-966-175-157-5.
УДК 663/664.01(075.8)
-- 1. Речовини, біологічно активні – Виробництво – Технології – Підручники, посібники. 2. Продукти, харчові – Виробництво – Технології – Підручники, посібники.