Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Сенсорний аналіз харчових продуктів

Сенсорний аналіз харчових продуктів

Сенсорний аналіз харчових продуктів
Недоступно
 0 из 1
Книга
Автор:
Сенсорний аналіз харчових продуктів : навч. посіб.
Видавництво: НТУ "ХПІ", 2018 г.
ISBN 978-617-7319-16-9

(UA) Книга
XIII> 68848
845999 Главный филиал

Сенсорний аналіз харчових продуктів : навч. посіб. : для студентів всіх форм навчання спец. 181 "Харчові технології" спеціалізації 181-01 "Технології жирів, жирозамінників і ефірних олій" / Федір Федорович Гладкий, Валентина Кузьмівна Тимченко, Павло Олександрович Некрасов, Зоя Павлівна Федякіна, К. В. Куниця, Нац. техн. ун-т "Харківський політехнічний інститут".– Харків : НТУ "ХПІ", 2018.– 131 с. : іл., табл.
300 пр.– Бібліогр.: с. 130-131 . – На укр. яз.
ISBN 978-617-7319-16-9.

УДК 664:543.92](075.8)

-- 1. Продукти, харчові – Аналіз, сенсорний – Підручники, посібники.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025