Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Сенсорний аналіз харчових продуктів
Сенсорний аналіз харчових продуктів
Книга
Автор:
Сенсорний аналіз харчових продуктів : навч. посіб.
Видавництво: НТУ "ХПІ", 2018 г.
ISBN 978-617-7319-16-9
Автор:
Сенсорний аналіз харчових продуктів : навч. посіб.
Видавництво: НТУ "ХПІ", 2018 г.
ISBN 978-617-7319-16-9
(UA) Книга
XIII> 68848
845999 Главный филиал
Сенсорний аналіз харчових продуктів : навч. посіб. : для студентів всіх форм навчання спец. 181 "Харчові технології" спеціалізації 181-01 "Технології жирів, жирозамінників і ефірних олій" / Федір Федорович Гладкий, Валентина Кузьмівна Тимченко, Павло Олександрович Некрасов, Зоя Павлівна Федякіна, К. В. Куниця, Нац. техн. ун-т "Харківський політехнічний інститут".– Харків : НТУ "ХПІ", 2018.– 131 с. : іл., табл.
300 пр.– Бібліогр.: с. 130-131 . – На укр. яз.
ISBN 978-617-7319-16-9.
УДК 664:543.92](075.8)
-- 1. Продукти, харчові – Аналіз, сенсорний – Підручники, посібники.
XIII> 68848
845999 Главный филиал
Сенсорний аналіз харчових продуктів : навч. посіб. : для студентів всіх форм навчання спец. 181 "Харчові технології" спеціалізації 181-01 "Технології жирів, жирозамінників і ефірних олій" / Федір Федорович Гладкий, Валентина Кузьмівна Тимченко, Павло Олександрович Некрасов, Зоя Павлівна Федякіна, К. В. Куниця, Нац. техн. ун-т "Харківський політехнічний інститут".– Харків : НТУ "ХПІ", 2018.– 131 с. : іл., табл.
300 пр.– Бібліогр.: с. 130-131 . – На укр. яз.
ISBN 978-617-7319-16-9.
УДК 664:543.92](075.8)
-- 1. Продукти, харчові – Аналіз, сенсорний – Підручники, посібники.