Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Методичні положення та норми витрат праці на виробництво м'яса і м'ясних продуктів

Методичні положення та норми витрат праці на виробництво м'яса і м'ясних продуктів

Методичні положення та норми витрат праці на виробництво м'яса і м'ясних продуктів
Недоступно
 0 из 1
Книга
Автор:
Методичні положення та норми витрат праці на виробництво м'яса і м'ясних продуктів
Серія: Бібліотека спеціаліста АПК
Видавництво: НДІ "Украгропромпродуктивність", 2019 г.
ISBN 978-617-613-074-1

(UA) Книга
III> 106327
869620 Главный филиал

Методичні положення та норми витрат праці на виробництво м'яса і м'ясних продуктів / Іван Микитович Демчак, Юрій Володимирович Заприлюк, Ольга Миколаївна Полонська, Алла Леонідівна Солошонок, О. М. Ткачук, Укр. НДІ продуктивності агропром. комплексу, Лісостеп. зональний НДЦ продуктивності АПК.– Київ : НДІ "Украгропромпродуктивність", 2019.– 236 с.– (Бібліотека спеціаліста АПК. Економічні нормативи)
300 пр.– Бібліогр.: с. 236 . – На укр. яз.
ISBN 978-617-613-074-1.

УДК 637.5:658.53](072)

-- 1. М'ясопереробні підприємства – Виробництво – Праця – Нормування – Інструкції, положення.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025