Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Технологія продукції ресторанного господарства
Технологія продукції ресторанного господарства
Книга
Автор:
Технологія продукції ресторанного господарства : лабораторний практикум
Видавництво: ВТЕІ КНТЕУ, 2018 г.
ISBN 978-966-629-861-7
Автор:
Технологія продукції ресторанного господарства : лабораторний практикум
Видавництво: ВТЕІ КНТЕУ, 2018 г.
ISBN 978-966-629-861-7
(UA) Книга
XIII> 68938
845000 Главный филиал
Технологія продукції ресторанного господарства : лабораторний практикум / В. В. Власенко, Т. В. Семко, В. М. Криворук, О. А. Іваніщева.– Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ, 2018.– 246 с. : табл.
40 пр.– Бібліогр.: с. 243-245 . – На укр. яз.
ISBN 978-966-629-861-7.
УДК 640.432:641.5](076.5)
-- 1. Ресторанне господарство – Продукція – Технології – Лабораторні роботи – Практичні посібники.
XIII> 68938
845000 Главный филиал
Технологія продукції ресторанного господарства : лабораторний практикум / В. В. Власенко, Т. В. Семко, В. М. Криворук, О. А. Іваніщева.– Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ, 2018.– 246 с. : табл.
40 пр.– Бібліогр.: с. 243-245 . – На укр. яз.
ISBN 978-966-629-861-7.
УДК 640.432:641.5](076.5)
-- 1. Ресторанне господарство – Продукція – Технології – Лабораторні роботи – Практичні посібники.