Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Інноваційні технології переробки тваринницької сировини та виробництва харчових продуктів
Інноваційні технології переробки тваринницької сировини та виробництва харчових продуктів
Книга
Автор:
Інноваційні технології переробки тваринницької сировини та виробництва харчових продуктів : навч. посіб.
Видавництво: Вид-во ЖДУ ім. І. Франка, 2019 г.
ISBN 978-966-485-255-2
Автор:
Інноваційні технології переробки тваринницької сировини та виробництва харчових продуктів : навч. посіб.
Видавництво: Вид-во ЖДУ ім. І. Франка, 2019 г.
ISBN 978-966-485-255-2
(UA) Книга
XIII> 68977
860134 Главный филиал
Інноваційні технології переробки тваринницької сировини та виробництва харчових продуктів : навч. посіб. / Володимир Петрович Славов, Ольга Володимирівна Коваленко, Микола Ілліч Дідух, Любов Аскольдівна Кальчук, Володимир Миколайович Біденко, Житомир. нац. агроеколог. ун-т; За наук. ред. Володимир Петрович Славов, Ольга Володимирівна Коваленко.– Житомир : Вид-во ЖДУ ім. І. Франка, 2019.– 355 с.
300 пр.– Бібліогр. в кінці розд. – На укр. яз.
ISBN 978-966-485-255-2.
УДК 663/664.01:001.895](075.8)
-- 1. Продукція, тваринницька – Сировина – Переробка – Технології, інноваційні – Підручники, посібники. 2. Продукти, харчові – Виробництво – Технології, інноваційні – Підручники, посібники.
XIII> 68977
860134 Главный филиал
Інноваційні технології переробки тваринницької сировини та виробництва харчових продуктів : навч. посіб. / Володимир Петрович Славов, Ольга Володимирівна Коваленко, Микола Ілліч Дідух, Любов Аскольдівна Кальчук, Володимир Миколайович Біденко, Житомир. нац. агроеколог. ун-т; За наук. ред. Володимир Петрович Славов, Ольга Володимирівна Коваленко.– Житомир : Вид-во ЖДУ ім. І. Франка, 2019.– 355 с.
300 пр.– Бібліогр. в кінці розд. – На укр. яз.
ISBN 978-966-485-255-2.
УДК 663/664.01:001.895](075.8)
-- 1. Продукція, тваринницька – Сировина – Переробка – Технології, інноваційні – Підручники, посібники. 2. Продукти, харчові – Виробництво – Технології, інноваційні – Підручники, посібники.