Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Інноваційні технології переробки тваринницької сировини та виробництва харчових продуктів

Інноваційні технології переробки тваринницької сировини та виробництва харчових продуктів

Інноваційні технології переробки тваринницької сировини та виробництва харчових продуктів
Недоступно
 0 из 1
Книга
Автор:
Інноваційні технології переробки тваринницької сировини та виробництва харчових продуктів : навч. посіб.
Видавництво: Вид-во ЖДУ ім. І. Франка, 2019 г.
ISBN 978-966-485-255-2

(UA) Книга
XIII> 68977
860134 Главный филиал

Інноваційні технології переробки тваринницької сировини та виробництва харчових продуктів : навч. посіб. / Володимир Петрович Славов, Ольга Володимирівна Коваленко, Микола Ілліч Дідух, Любов Аскольдівна Кальчук, Володимир Миколайович Біденко, Житомир. нац. агроеколог. ун-т; За наук. ред. Володимир Петрович Славов, Ольга Володимирівна Коваленко.– Житомир : Вид-во ЖДУ ім. І. Франка, 2019.– 355 с.
300 пр.– Бібліогр. в кінці розд. – На укр. яз.
ISBN 978-966-485-255-2.

УДК 663/664.01:001.895](075.8)

-- 1. Продукція, тваринницька – Сировина – Переробка – Технології, інноваційні – Підручники, посібники. 2. Продукти, харчові – Виробництво – Технології, інноваційні – Підручники, посібники.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025