Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Романчук, Ірина Олегівна - Наукове обґрунтування та розроблення способів підвищення ресурсоефективності промислового перероб...
Романчук, Ірина Олегівна - Наукове обґрунтування та розроблення способів підвищення ресурсоефективності промислового перероб...
Автореферат/Дисертація
Автор: Романчук, Ірина Олегівна
Наукове обґрунтування та розроблення способів підвищення ресурсоефективності промислового перероб... : автореф. дис. ... д-ра техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2020 г.
ISBN відсутній
Автор: Романчук, Ірина Олегівна
Наукове обґрунтування та розроблення способів підвищення ресурсоефективності промислового перероб... : автореф. дис. ... д-ра техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2020 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 239364
Главный филиал
Романчук, Ірина Олегівна.
Наукове обґрунтування та розроблення способів підвищення ресурсоефективності промислового перероблення молочної сировини : автореф. дис ... д-ра техн. наук : [спец.] 05.18.04 / Ірина Олегівна Романчук, Нац. ун-т харч. технологій.– Київ : [б.в.], 2020.– 44 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія м'ясних, молочних продуктів і продуктів з гідробіонтів.
A 239364
Главный филиал
Романчук, Ірина Олегівна.
Наукове обґрунтування та розроблення способів підвищення ресурсоефективності промислового перероблення молочної сировини : автореф. дис ... д-ра техн. наук : [спец.] 05.18.04 / Ірина Олегівна Романчук, Нац. ун-т харч. технологій.– Київ : [б.в.], 2020.– 44 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія м'ясних, молочних продуктів і продуктів з гідробіонтів.