Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Скочко, Олексій Іванович - Удосконалення технології м'ясних посічених напівфабрикатів з використанням кріопротекторів
Скочко, Олексій Іванович - Удосконалення технології м'ясних посічених напівфабрикатів з використанням кріопротекторів
Автореферат/Дисертація
Автор: Скочко, Олексій Іванович
Удосконалення технології м'ясних посічених напівфабрикатів з використанням кріопротекторів : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2020 г.
ISBN відсутній
Автор: Скочко, Олексій Іванович
Удосконалення технології м'ясних посічених напівфабрикатів з використанням кріопротекторів : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2020 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 239499
Главный филиал
Скочко, Олексій Іванович.
Удосконалення технології м'ясних посічених напівфабрикатів з використанням кріопротекторів : автореф. дис ... канд. техн. наук : [спец.] 05.18.04 / Олексій Іванович Скочко, Нац. ун-т харч. технологій.– Київ : [б.в.], 2020.– 23 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія м'ясних, молочних продуктів і продуктів з гідробіонтів.
A 239499
Главный филиал
Скочко, Олексій Іванович.
Удосконалення технології м'ясних посічених напівфабрикатів з використанням кріопротекторів : автореф. дис ... канд. техн. наук : [спец.] 05.18.04 / Олексій Іванович Скочко, Нац. ун-т харч. технологій.– Київ : [б.в.], 2020.– 23 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія м'ясних, молочних продуктів і продуктів з гідробіонтів.