Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Фурсік, Оксана Петрівна - Удосконалення технології варених ковбасних виробів з використанням білоквмісних композицій
Фурсік, Оксана Петрівна - Удосконалення технології варених ковбасних виробів з використанням білоквмісних композицій
Автореферат/Дисертація
Автор: Фурсік, Оксана Петрівна
Удосконалення технології варених ковбасних виробів з використанням білоквмісних композицій : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2020 г.
ISBN відсутній
Автор: Фурсік, Оксана Петрівна
Удосконалення технології варених ковбасних виробів з використанням білоквмісних композицій : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2020 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 239476
Главный филиал
Фурсік, Оксана Петрівна.
Удосконалення технології варених ковбасних виробів з використанням білоквмісних композицій : автореф. дис ... канд. техн. наук : [спец.] 05.18.04 / Оксана Петрівна Фурсік, Нац. ун-т харч. технологій.– Київ : [б.в.], 2020.– 25 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія м'ясних, молочних продуктів і продуктів з гідробіонтів.
A 239476
Главный филиал
Фурсік, Оксана Петрівна.
Удосконалення технології варених ковбасних виробів з використанням білоквмісних композицій : автореф. дис ... канд. техн. наук : [спец.] 05.18.04 / Оксана Петрівна Фурсік, Нац. ун-т харч. технологій.– Київ : [б.в.], 2020.– 25 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія м'ясних, молочних продуктів і продуктів з гідробіонтів.