Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Войцехівський Володимир Іванович - Біохімічні основи вдосконалення технології виробництва столових плодово-ягідних вин
Войцехівський Володимир Іванович - Біохімічні основи вдосконалення технології виробництва столових плодово-ягідних вин
Автореферат/Дисертація
Автор: Войцехівський Володимир Іванович
Біохімічні основи вдосконалення технології виробництва столових плодово-ягідних вин : Автореф. дис. ... канд. с.-г. наук
Видавництво: [б.в.], 2003 г.
ISBN відсутній
Автор: Войцехівський Володимир Іванович
Біохімічні основи вдосконалення технології виробництва столових плодово-ягідних вин : Автореф. дис. ... канд. с.-г. наук
Видавництво: [б.в.], 2003 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 132328
Главный филиал
Войцехівський, Володимир Іванович.
Біохімічні основи вдосконалення технології виробництва столових плодово-ягідних вин : Автореф. дис ... канд. с.-г. наук : 05.18.03 / Володимир Іванович Войцехівський; В.о. Нац. аграр. ун-т.– К. : [б.в.], 2003.– 20 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Первинна обробка та зберігання продуктів рослинництва.
A 132328
Главный филиал
Войцехівський, Володимир Іванович.
Біохімічні основи вдосконалення технології виробництва столових плодово-ягідних вин : Автореф. дис ... канд. с.-г. наук : 05.18.03 / Володимир Іванович Войцехівський; В.о. Нац. аграр. ун-т.– К. : [б.в.], 2003.– 20 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Первинна обробка та зберігання продуктів рослинництва.