Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Іжевська, Орися Петрівна - Технологія продукції ресторанного господарства

Іжевська, Орися Петрівна - Технологія продукції ресторанного господарства

Технологія продукції ресторанного господарства
Недоступно
 0 из 1
Книга
Автор: Іжевська, Орися Петрівна
Технологія продукції ресторанного господарства : навч. посіб.
Видавництво: ЛДУФК ім. І. Боберського, 2020 г.
ISBN 978-617-7336-61-6

(UA) Книга
XIII> 69280
880037 Главный филиал

Іжевська, Орися Петрівна.
Технологія продукції ресторанного господарства : навч. посіб. / Орися Петрівна Іжевська; ред. Єлизавета Лупиніс, Ольга Громик.– Львів : ЛДУФК ім. І. Боберського, 2020.– 377 с. : іл., табл.
100 пр.– Бібліогр.: с. 376-377 . – На укр. яз.
ISBN 978-617-7336-61-6.

УДК 641.51/.54:640.432](075.8)

-- 1. Ресторанне господарство – Продукція, кулінарна – Технології – Підручники, посібники. 2. Продукти, харчові – Виробництво – Технології – Підручники, посібники.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025