Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Харчові технології
Харчові технології
Книга
Автор:
Харчові технології : технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів
Видавництво: Бровін О. В., 2019 г.
ISBN 978-617-7738-55-7
Автор:
Харчові технології : технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів
Видавництво: Бровін О. В., 2019 г.
ISBN 978-617-7738-55-7
(UA) Книга
XIII> 69364
864902 Главный филиал
Харчові технології : технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів : навч. посіб. / Ольга Володимирівна Самохвалова, Зіновія Іванівна Кучерук, Світлана Георгіївна Олійник, М. В. Артамонова, Н. В. Гревцева, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі; За ред. Ольга Володимирівна Самохвалова.– Харків : Бровін О. В., 2019.– 277 с. : іл., схеми, табл.
300 пр.– Бібліогр.: с. 276-277 . – На укр. яз.
ISBN 978-617-7738-55-7.
УДК 664.6.02(075.8)
-- 1. Хлібопекарне виробництво – Технології – Підручники, посібники. 2. Продукти, зерноборошняні – Виробництво – Технології – Підручники, посібники.
XIII> 69364
864902 Главный филиал
Харчові технології : технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів : навч. посіб. / Ольга Володимирівна Самохвалова, Зіновія Іванівна Кучерук, Світлана Георгіївна Олійник, М. В. Артамонова, Н. В. Гревцева, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі; За ред. Ольга Володимирівна Самохвалова.– Харків : Бровін О. В., 2019.– 277 с. : іл., схеми, табл.
300 пр.– Бібліогр.: с. 276-277 . – На укр. яз.
ISBN 978-617-7738-55-7.
УДК 664.6.02(075.8)
-- 1. Хлібопекарне виробництво – Технології – Підручники, посібники. 2. Продукти, зерноборошняні – Виробництво – Технології – Підручники, посібники.