Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Ощипок, Ігор Миколайович - Інноваційні ресторанні технології

Ощипок, Ігор Миколайович - Інноваційні ресторанні технології

Інноваційні ресторанні технології
Недоступно
 0 из 1
Книга
Автор: Ощипок, Ігор Миколайович
Інноваційні ресторанні технології : підручник
Видавництво: Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2019 г.
ISBN 978-617-602-255-8

(UA) Книга
XIII> 69379
863143 Главный филиал

Ощипок, Ігор Миколайович.
Інноваційні ресторанні технології : підручник / Ігор Миколайович Ощипок.– Львів : Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2019.– 325 с. : іл., табл.
300 пр.– Бібліогр.: с. 316-321 . – На укр. яз.
ISBN 978-617-602-255-8.

УДК 640.432:005.591.6](075.8)

-- 1. Ресторанне господарство – Організація – Технології, інноваційні – Підручники, посібники. 2. Підприємництво, готельно-ресторанне – Інноваційні технології – Підручники, посібники.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025