Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Ощипок, Ігор Миколайович - Інноваційні ресторанні технології
Ощипок, Ігор Миколайович - Інноваційні ресторанні технології
Книга
Автор: Ощипок, Ігор Миколайович
Інноваційні ресторанні технології : підручник
Видавництво: Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2019 г.
ISBN 978-617-602-255-8
Автор: Ощипок, Ігор Миколайович
Інноваційні ресторанні технології : підручник
Видавництво: Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2019 г.
ISBN 978-617-602-255-8
(UA) Книга
XIII> 69379
863143 Главный филиал
Ощипок, Ігор Миколайович.
Інноваційні ресторанні технології : підручник / Ігор Миколайович Ощипок.– Львів : Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2019.– 325 с. : іл., табл.
300 пр.– Бібліогр.: с. 316-321 . – На укр. яз.
ISBN 978-617-602-255-8.
УДК 640.432:005.591.6](075.8)
-- 1. Ресторанне господарство – Організація – Технології, інноваційні – Підручники, посібники. 2. Підприємництво, готельно-ресторанне – Інноваційні технології – Підручники, посібники.
XIII> 69379
863143 Главный филиал
Ощипок, Ігор Миколайович.
Інноваційні ресторанні технології : підручник / Ігор Миколайович Ощипок.– Львів : Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2019.– 325 с. : іл., табл.
300 пр.– Бібліогр.: с. 316-321 . – На укр. яз.
ISBN 978-617-602-255-8.
УДК 640.432:005.591.6](075.8)
-- 1. Ресторанне господарство – Організація – Технології, інноваційні – Підручники, посібники. 2. Підприємництво, готельно-ресторанне – Інноваційні технології – Підручники, посібники.