Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Дерев'янко, О. Г. - Капіталізація виробників харчових продуктів в аспекті забезпечення продовольчої безпеки

Дерев'янко, О. Г. - Капіталізація виробників харчових продуктів в аспекті забезпечення продовольчої безпеки

Капіталізація виробників харчових продуктів в аспекті забезпечення продовольчої безпеки
Нет экз.
Стаття
Автор: Дерев'янко, О. Г.
Економіка харчової промисловості: Капіталізація виробників харчових продуктів в аспекті забезпечення продовольчої безпеки
б.г.
ISBN відсутній

(UA) Статья


Дерев'янко, О. Г.
Капіталізація виробників харчових продуктів в аспекті забезпечення продовольчої безпеки / О. Г. Дерев'янко // Економіка харчової промисловості.– 2020.– Т. 12, вип. 1.– С. 20-27 : іл., табл.
Бібліогр.: 10 назв . – На укр. яз.


-- 1. харчова і переробна промисловість України. 2. підприємства харчової промисловості. 3. продовольча безпека України.


Прив'язане до:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

Економіка харчової промисловості
Нет экз.
Випуск

Економіка харчової промисловості Т. 12, вип. 1
2020 г.
ISBN відсутній



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025