Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Підвищення харчової цінності хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів
Підвищення харчової цінності хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів
Книга
Автор:
Підвищення харчової цінності хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів : монографія
Видавництво: ЧНТУ, 2020 г.
ISBN 978-617-7571-70-3
Автор:
Підвищення харчової цінності хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів : монографія
Видавництво: ЧНТУ, 2020 г.
ISBN 978-617-7571-70-3
(UA) Книга
XIII> 69422
869627 Главный филиал
Підвищення харчової цінності хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів : монографія / Наталія Павлівна Буяльська, Оксана Леонідівна Гуменюк, Наталя Миколаївна Денисова, Вікторія Миколаївна Челябієва, Нац. ун-т "Чернігівська політехніка".– Чернігів : ЧНТУ, 2020.– 121 с. : іл., табл.
100 пр.– Бібліогр. в кінці розд. – На укр. яз.
ISBN 978-617-7571-70-3.
УДК 664.6/.7(02.064)
-- 1. Кондитерські вироби, борошняні – Цінність, харчова – Монографії. 2. Хліб та хлібобулочні вироби – Цінність, харчова – Монографії.
XIII> 69422
869627 Главный филиал
Підвищення харчової цінності хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів : монографія / Наталія Павлівна Буяльська, Оксана Леонідівна Гуменюк, Наталя Миколаївна Денисова, Вікторія Миколаївна Челябієва, Нац. ун-т "Чернігівська політехніка".– Чернігів : ЧНТУ, 2020.– 121 с. : іл., табл.
100 пр.– Бібліогр. в кінці розд. – На укр. яз.
ISBN 978-617-7571-70-3.
УДК 664.6/.7(02.064)
-- 1. Кондитерські вироби, борошняні – Цінність, харчова – Монографії. 2. Хліб та хлібобулочні вироби – Цінність, харчова – Монографії.