Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Підвищення харчової цінності хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів

Підвищення харчової цінності хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів

Підвищення харчової цінності хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів
Недоступно
 0 из 1
Книга
Автор:
Підвищення харчової цінності хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів : монографія
Видавництво: ЧНТУ, 2020 г.
ISBN 978-617-7571-70-3

(UA) Книга
XIII> 69422
869627 Главный филиал

Підвищення харчової цінності хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів : монографія / Наталія Павлівна Буяльська, Оксана Леонідівна Гуменюк, Наталя Миколаївна Денисова, Вікторія Миколаївна Челябієва, Нац. ун-т "Чернігівська політехніка".– Чернігів : ЧНТУ, 2020.– 121 с. : іл., табл.
100 пр.– Бібліогр. в кінці розд. – На укр. яз.
ISBN 978-617-7571-70-3.

УДК 664.6/.7(02.064)

-- 1. Кондитерські вироби, борошняні – Цінність, харчова – Монографії. 2. Хліб та хлібобулочні вироби – Цінність, харчова – Монографії.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025