Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Скопенко, Н. С. - Безпечність харчових продуктів як важлива складова конкурентноспроможності підприємств

Скопенко, Н. С. - Безпечність харчових продуктів як важлива складова конкурентноспроможності підприємств

Безпечність харчових продуктів як важлива складова конкурентноспроможності підприємств
Нет экз.
Стаття
Автор: Скопенко, Н. С.
Наукові праці Національного університету харчових технологій: Безпечність харчових продуктів як важлива складова конкурентноспроможності підприємств
б.г.
ISBN відсутній

(UA) Статья


Скопенко, Н. С.
Безпечність харчових продуктів як важлива складова конкурентноспроможності підприємств / Н. С. Скопенко, І. В. Євсєєва-Северина // Наукові праці Національного університету харчових технологій.– 2020.– Т. 26, № 3.– С. 110-120 : іл., табл.
Бібліогр.: 26 назв . – На укр. яз.


-- 1. харчові продукти. 2. якість харчової продукції. 3. продовольча безпека. 4. управління ризиками. 5. критичні контрольні точки.


Прив'язане до:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

Наукові праці Національного університету харчових технологій
Нет экз.
Випуск

Наукові праці Національного університету харчових технологій Т. 26, № 3
2020 г.
ISBN відсутній



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025