Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Скопенко, Н. С. - Безпечність харчових продуктів як важлива складова конкурентноспроможності підприємств
Скопенко, Н. С. - Безпечність харчових продуктів як важлива складова конкурентноспроможності підприємств
(UA) Статья
Скопенко, Н. С.
Безпечність харчових продуктів як важлива складова конкурентноспроможності підприємств / Н. С. Скопенко, І. В. Євсєєва-Северина // Наукові праці Національного університету харчових технологій.– 2020.– Т. 26, № 3.– С. 110-120 : іл., табл.
Бібліогр.: 26 назв . – На укр. яз.
-- 1. харчові продукти. 2. якість харчової продукції. 3. продовольча безпека. 4. управління ризиками. 5. критичні контрольні точки.
Скопенко, Н. С.
Безпечність харчових продуктів як важлива складова конкурентноспроможності підприємств / Н. С. Скопенко, І. В. Євсєєва-Северина // Наукові праці Національного університету харчових технологій.– 2020.– Т. 26, № 3.– С. 110-120 : іл., табл.
Бібліогр.: 26 назв . – На укр. яз.
-- 1. харчові продукти. 2. якість харчової продукції. 3. продовольча безпека. 4. управління ризиками. 5. критичні контрольні точки.