Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Технологія борошняних кондитерських виробів
Технологія борошняних кондитерських виробів
Книга
Автор:
Технологія борошняних кондитерських виробів : метод. вказівки та завдання для самост. роботи для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти за освіт.-проф. прогр. "Готельно-ресторанна справа" зі спец. 241 "Готельно-ресторанна справа" галузі знань 24 "Сфера обслуговування" (ден. та заоч. фор...
Видавництво: Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2020 г.
ISBN відсутній
Автор:
Технологія борошняних кондитерських виробів : метод. вказівки та завдання для самост. роботи для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти за освіт.-проф. прогр. "Готельно-ресторанна справа" зі спец. 241 "Готельно-ресторанна справа" галузі знань 24 "Сфера обслуговування" (ден. та заоч. фор...
Видавництво: Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2020 г.
ISBN відсутній
(UA) Книга
XIII> 69651
880980 Главный филиал
Технологія борошняних кондитерських виробів : метод. вказівки та завдання для самост. роботи для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти за освіт.-проф. прогр. "Готельно-ресторанна справа" зі спец. 241 "Готельно-ресторанна справа" галузі знань 24 "Сфера обслуговування" (ден. та заоч. форм навчання) / Центр. спілка споживчих товариств України, Львів. торг.-екон. ун-т; Уклад. О. Я. Давидович, Н. С. Палько; Відп. за вип. І. М. Ощипок.– Львів : Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2020.– 118 с. : табл.
100 пр.– Бібліогр.: с. 117-118 . – На укр. яз.
УДК 664.68(072)
-- 1. Кондитерські вироби, борошняні – Технології – Самостійні роботи – Методичні посібники.
XIII> 69651
880980 Главный филиал
Технологія борошняних кондитерських виробів : метод. вказівки та завдання для самост. роботи для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти за освіт.-проф. прогр. "Готельно-ресторанна справа" зі спец. 241 "Готельно-ресторанна справа" галузі знань 24 "Сфера обслуговування" (ден. та заоч. форм навчання) / Центр. спілка споживчих товариств України, Львів. торг.-екон. ун-т; Уклад. О. Я. Давидович, Н. С. Палько; Відп. за вип. І. М. Ощипок.– Львів : Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2020.– 118 с. : табл.
100 пр.– Бібліогр.: с. 117-118 . – На укр. яз.
УДК 664.68(072)
-- 1. Кондитерські вироби, борошняні – Технології – Самостійні роботи – Методичні посібники.