Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Остроушко, Оксана - Ключові аспекти кількісної семантики в текстах сучасних кулінарних рецептів

Остроушко, Оксана - Ключові аспекти кількісної семантики в текстах сучасних кулінарних рецептів

Ключові аспекти кількісної семантики в текстах сучасних кулінарних рецептів
Нет экз.
Стаття
Автор: Остроушко, Оксана
Філологіка: Ключові аспекти кількісної семантики в текстах сучасних кулінарних рецептів
б.г.
ISBN відсутній

(UA) Статья


Остроушко, Оксана.
Ключові аспекти кількісної семантики в текстах сучасних кулінарних рецептів / Оксана Остроушко // Філологіка = Philologica.– 2020.– Вип. 21.– С. 197-206
Бібліогр.: 11 назв . – На укр. яз.


-- 1. кулінарні рецепти. 2. національно-культурна специфіка. 3. семантика кількості. 4. засоби вираження кількості.


Прив'язане до:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

Філологіка
Нет экз.
Випуск

Філологіка Вип. 21
Philologica
2020 г.
ISBN відсутній



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025