Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Повноцінне харчування: тренди енергоефективного виробництва, зберігання та маркетингу
Повноцінне харчування: тренди енергоефективного виробництва, зберігання та маркетингу
Книга
Автор:
Повноцінне харчування: тренди енергоефективного виробництва, зберігання та маркетингу : колективна монографія
Full-fledged nutrition : trends in energy efficient production, storage and marketing
Видавництво: НА НГУ, 2020 г.
ISBN 978-966-8671-58-6
Автор:
Повноцінне харчування: тренди енергоефективного виробництва, зберігання та маркетингу : колективна монографія
Full-fledged nutrition : trends in energy efficient production, storage and marketing
Видавництво: НА НГУ, 2020 г.
ISBN 978-966-8671-58-6
(UA) Книга
XIII> 69942
894060 Главный филиал
Повноцінне харчування: тренди енергоефективного виробництва, зберігання та маркетингу = Full-fledged nutrition : trends in energy efficient production, storage and marketing : колективна монографія / Нац. акад. Нац. гвардії України, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі; За ред. Вікторія Владленівна Євлаш, Володимир Олексійович Потапов, Наталія Леонідівна Савицька, Лідія Федорівна Товма.– Харків : НА НГУ, 2020.– 634 с. : іл., табл., схеми
17 пр.– Містить бібліографію . – На укр. яз.
ISBN 978-966-8671-58-6.
УДК 663/664:001.895
-- 1. Харчування – Гігієна. 2. Продукти, харчові – Маркетинг. 3. Харчове виробництво – Технології, інноваційні.
XIII> 69942
894060 Главный филиал
Повноцінне харчування: тренди енергоефективного виробництва, зберігання та маркетингу = Full-fledged nutrition : trends in energy efficient production, storage and marketing : колективна монографія / Нац. акад. Нац. гвардії України, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі; За ред. Вікторія Владленівна Євлаш, Володимир Олексійович Потапов, Наталія Леонідівна Савицька, Лідія Федорівна Товма.– Харків : НА НГУ, 2020.– 634 с. : іл., табл., схеми
17 пр.– Містить бібліографію . – На укр. яз.
ISBN 978-966-8671-58-6.
УДК 663/664:001.895
-- 1. Харчування – Гігієна. 2. Продукти, харчові – Маркетинг. 3. Харчове виробництво – Технології, інноваційні.