Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Повноцінне харчування: тренди енергоефективного виробництва, зберігання та маркетингу

Повноцінне харчування: тренди енергоефективного виробництва, зберігання та маркетингу

Повноцінне харчування: тренди енергоефективного виробництва, зберігання та маркетингу
Недоступно
 0 из 1
Книга
Автор:
Повноцінне харчування: тренди енергоефективного виробництва, зберігання та маркетингу : колективна монографія
Full-fledged nutrition : trends in energy efficient production, storage and marketing
Видавництво: НА НГУ, 2020 г.
ISBN 978-966-8671-58-6

(UA) Книга
XIII> 69942
894060 Главный филиал

Повноцінне харчування: тренди енергоефективного виробництва, зберігання та маркетингу = Full-fledged nutrition : trends in energy efficient production, storage and marketing : колективна монографія / Нац. акад. Нац. гвардії України, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі; За ред. Вікторія Владленівна Євлаш, Володимир Олексійович Потапов, Наталія Леонідівна Савицька, Лідія Федорівна Товма.– Харків : НА НГУ, 2020.– 634 с. : іл., табл., схеми
17 пр.– Містить бібліографію . – На укр. яз.
ISBN 978-966-8671-58-6.

УДК 663/664:001.895

-- 1. Харчування – Гігієна. 2. Продукти, харчові – Маркетинг. 3. Харчове виробництво – Технології, інноваційні.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025