Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Цюцяк, Андрій - Особливості облікового відображення операцій з давальницькою сировиною в закладах ресторанного го...

Цюцяк, Андрій - Особливості облікового відображення операцій з давальницькою сировиною в закладах ресторанного го...

Особливості облікового відображення операцій з давальницькою сировиною в закладах ресторанного го...
Нет экз.
Стаття
Автор: Цюцяк, Андрій
Галицький економічний вісник: Особливості облікового відображення операцій з давальницькою сировиною в закладах ресторанного го...
б.г.
ISBN відсутній

(UA) Статья


Цюцяк, Андрій.
Особливості облікового відображення операцій з давальницькою сировиною в закладах ресторанного господарства / Андрій Цюцяк, Ігор Цюцяк // Галицький економічний вісник.– 2021.– № 1 (68).– С. 87-95 : іл., табл.
Бібліогр.: 10 назв . – На укр. яз.


-- 1. підприємства ресторанного господарства. 2. давальницька сировина. 3. бухгалтерський облік на підприємствах.


Прив'язане до:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

Галицький економічний вісник
Нет экз.
Випуск

Галицький економічний вісник № 1 (68)
2021 г.
ISBN відсутній



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025