Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Ройко, Ольга Михайлівна - Розроблення технології мармеладних виробів для спортсменів силових видів спорту
Ройко, Ольга Михайлівна - Розроблення технології мармеладних виробів для спортсменів силових видів спорту
Автореферат/Дисертація
Автор: Ройко, Ольга Михайлівна
Розроблення технології мармеладних виробів для спортсменів силових видів спорту : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній
Автор: Ройко, Ольга Михайлівна
Розроблення технології мармеладних виробів для спортсменів силових видів спорту : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 241930
Главный филиал
Ройко, Ольга Михайлівна.
Розроблення технології мармеладних виробів для спортсменів силових видів спорту : автореф. дис ... канд. техн. наук : [спец.] 05.18.16 / Ольга Михайлівна Ройко, Нац. ун-т харч. технологій.– Київ : [б.в.], 2021.– 21 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія харчової продукції.
A 241930
Главный филиал
Ройко, Ольга Михайлівна.
Розроблення технології мармеладних виробів для спортсменів силових видів спорту : автореф. дис ... канд. техн. наук : [спец.] 05.18.16 / Ольга Михайлівна Ройко, Нац. ун-т харч. технологій.– Київ : [б.в.], 2021.– 21 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія харчової продукції.