Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Бурдо, Олег Григорович - Енергетичний моніторинг харчових і переробних виробництв

Бурдо, Олег Григорович - Енергетичний моніторинг харчових і переробних виробництв

Енергетичний моніторинг харчових і переробних виробництв
Недоступно
 0 из 1
Книга
Автор: Бурдо, Олег Григорович
Енергетичний моніторинг харчових і переробних виробництв : підручник
Видавництво: Маджента, 2020 г.
ISBN 978-617-7980-00-0

(UA) Книга
XIII> 69995
901016 Главный филиал

Бурдо, Олег Григорович.
Енергетичний моніторинг харчових і переробних виробництв : підручник / Олег Григорович Бурдо, Федір Анатолійович Трішин, Ігор Іванович Яровий.– Одеса : Маджента, 2020.– 244 с. : іл., табл., схеми
500 пр.– Бібліогр.: с. 236-238 . – На укр. яз.
ISBN 978-617-7980-00-0.

УДК 620.91:631.17](075.8)

-- 1. Харчове виробництво – Технологічні процеси – Енергозбереження – Україна – Підручники, посібники. 2. Виробництво, переробне – Технологічні процеси – Енергозбереження – Україна – Підручники, посібники.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025