Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Краснова, Олеся - Домашние соленья, маринады, квашеные овощи и фрукты, соусы, подливы, заправки, майонезы

Краснова, Олеся - Домашние соленья, маринады, квашеные овощи и фрукты, соусы, подливы, заправки, майонезы

Домашние соленья, маринады, квашеные овощи и фрукты, соусы, подливы, заправки, майонезы
Недоступно
 0 из 1
Книга
Автор: Краснова, Олеся
Домашние соленья, маринады, квашеные овощи и фрукты, соусы, подливы, заправки, майонезы
Серія: Вкусно по-домашнему!
Видавництво: Книжный клуб "Клуб семейного досуга", 2019 г.
ISBN 978-617-12-6858-6

(UA) Книга
XIII> 70078
864494 Главный филиал

Краснова, Олеся.
Домашние соленья, маринады, квашеные овощи и фрукты, соусы, подливы, заправки, майонезы / Олеся Краснова.– Харьков : Книжный клуб "Клуб семейного досуга", 2019.– 68,[4] с. : цв. фотоил.– (Вкусно по-домашнему!)
2 300 экз. – На рус. яз.
ISBN 978-617-12-6858-6.

УДК 641.48:664.8](083.12)

-- 1. Консервування продуктів в домашніх умовах – Рецепти. 2. Соуси – Рецепти.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025