Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна - Наукове обґрунтування електрофізичних способів оброблення молочної сироватки та їх використання в...
Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна - Наукове обґрунтування електрофізичних способів оброблення молочної сироватки та їх використання в...
Автореферат/Дисертація
Автор: Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна
Наукове обґрунтування електрофізичних способів оброблення молочної сироватки та їх використання в... : автореф. дис. ... д-ра техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній
Автор: Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна
Наукове обґрунтування електрофізичних способів оброблення молочної сироватки та їх використання в... : автореф. дис. ... д-ра техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 242509
Главный филиал
Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна.
Наукове обґрунтування електрофізичних способів оброблення молочної сироватки та їх використання в технологіях молочних продуктів : автореф. дис ... д-ра техн. наук : [спец.] 05.18.04 / Оксана Валер'янівна Кочубей-Литвиненко, Нац. ун-т харч. технологій.– Київ : [б.в.], 2021.– 45 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія м'ясних, молочних продуктів і продуктів з гідробіонтів.
A 242509
Главный филиал
Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна.
Наукове обґрунтування електрофізичних способів оброблення молочної сироватки та їх використання в технологіях молочних продуктів : автореф. дис ... д-ра техн. наук : [спец.] 05.18.04 / Оксана Валер'янівна Кочубей-Литвиненко, Нац. ун-т харч. технологій.– Київ : [б.в.], 2021.– 45 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія м'ясних, молочних продуктів і продуктів з гідробіонтів.