Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Яценко, Ольга Володимирівна - Удосконалення технології масляних паст, стабілізованих білково-полісахаридними комплексами, з мік...
Яценко, Ольга Володимирівна - Удосконалення технології масляних паст, стабілізованих білково-полісахаридними комплексами, з мік...
Автореферат/Дисертація
Автор: Яценко, Ольга Володимирівна
Удосконалення технології масляних паст, стабілізованих білково-полісахаридними комплексами, з мік... : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній
Автор: Яценко, Ольга Володимирівна
Удосконалення технології масляних паст, стабілізованих білково-полісахаридними комплексами, з мік... : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 242360
Главный филиал
Яценко, Ольга Володимирівна.
Удосконалення технології масляних паст, стабілізованих білково-полісахаридними комплексами, з мікронутрієнтами чорниці : автореф. дис ... канд. техн. наук : [спец.] 05.18.04 / Ольга Володимирівна Яценко, Нац. ун-т харч. технологій.– Київ : [б.в.], 2021.– 25 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія м'ясних, молочних продуктів і продуктів з гідробіонтів.
A 242360
Главный филиал
Яценко, Ольга Володимирівна.
Удосконалення технології масляних паст, стабілізованих білково-полісахаридними комплексами, з мікронутрієнтами чорниці : автореф. дис ... канд. техн. наук : [спец.] 05.18.04 / Ольга Володимирівна Яценко, Нац. ун-т харч. технологій.– Київ : [б.в.], 2021.– 25 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія м'ясних, молочних продуктів і продуктів з гідробіонтів.