Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Мясо, рыба, овощи

Мясо, рыба, овощи

Мясо, рыба, овощи
Недоступно
 0 из 1
Книга
Автор:
Мясо, рыба, овощи : маринуем по-корейски
Видавництво: Книжный клуб "Клуб семейного досуга", 2019 г.
ISBN 978-617-12-6101-3

(UA) Книга
XIII> 69436
865520 Главный филиал

Мясо, рыба, овощи : маринуем по-корейски : 500 рецептов / Сост. Наталия Попович; Рук. проекта С. И. Мозговая; ред. И. А. Назаренко; Отв. за вып. А. В. Алешичева.– Харьков : Книжный клуб "Клуб семейного досуга", 2019.– 254,[2] с. : 5 000 экз. – На рус. яз.
ISBN 978-617-12-6101-3.

УДК 641.5(083.12)

-- 1. Продукти, харчові – Маринування – Рецепти. 2. Консервування продуктів в домашніх умовах – Маринування – Рецепти.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025