Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Корець, Лідія Іванівна - Удосконалення технології варених ковбас з рослинними добавками
Корець, Лідія Іванівна - Удосконалення технології варених ковбас з рослинними добавками
Автореферат/Дисертація
Автор: Корець, Лідія Іванівна
Удосконалення технології варених ковбас з рослинними добавками : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній
Автор: Корець, Лідія Іванівна
Удосконалення технології варених ковбас з рослинними добавками : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 242636
Главный филиал
Корець, Лідія Іванівна.
Удосконалення технології варених ковбас з рослинними добавками : автореф. дис ... канд. техн. наук : [спец.] 05.18.04 / Лідія Іванівна Корець, Нац. ун-т харч. технологій.– Київ : [б.в.], 2021.– 23 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія м'ясних, молочних продуктів і продуктів з гідробіонтів.
A 242636
Главный филиал
Корець, Лідія Іванівна.
Удосконалення технології варених ковбас з рослинними добавками : автореф. дис ... канд. техн. наук : [спец.] 05.18.04 / Лідія Іванівна Корець, Нац. ун-т харч. технологій.– Київ : [б.в.], 2021.– 23 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія м'ясних, молочних продуктів і продуктів з гідробіонтів.