Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Святненко, Роман Сергійович - Обґрунтування параметрів процесу оброблення рідких молочних продуктів імпульсними електричними по...
Святненко, Роман Сергійович - Обґрунтування параметрів процесу оброблення рідких молочних продуктів імпульсними електричними по...
Автореферат/Дисертація
Автор: Святненко, Роман Сергійович
Обґрунтування параметрів процесу оброблення рідких молочних продуктів імпульсними електричними по... : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній
Автор: Святненко, Роман Сергійович
Обґрунтування параметрів процесу оброблення рідких молочних продуктів імпульсними електричними по... : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 242635
Главный филиал
Святненко, Роман Сергійович.
Обґрунтування параметрів процесу оброблення рідких молочних продуктів імпульсними електричними полями : автореф. дис ... канд. техн. наук : [спец.] 05.18.12 / Роман Сергійович Святненко, Нац. ун-т харч. технологій.– Київ : [б.в.], 2021.– 22 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв.
A 242635
Главный филиал
Святненко, Роман Сергійович.
Обґрунтування параметрів процесу оброблення рідких молочних продуктів імпульсними електричними полями : автореф. дис ... канд. техн. наук : [спец.] 05.18.12 / Роман Сергійович Святненко, Нац. ун-т харч. технологій.– Київ : [б.в.], 2021.– 22 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв.