Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Святненко, Роман Сергійович - Обґрунтування параметрів процесу оброблення рідких молочних продуктів імпульсними електричними по...

Святненко, Роман Сергійович - Обґрунтування параметрів процесу оброблення рідких молочних продуктів імпульсними електричними по...

Обґрунтування параметрів процесу оброблення рідких молочних продуктів імпульсними електричними по...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Автор: Святненко, Роман Сергійович
Обґрунтування параметрів процесу оброблення рідких молочних продуктів імпульсними електричними по... : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній

(UA) Автореферат
A 242635
Главный филиал

Святненко, Роман Сергійович.
Обґрунтування параметрів процесу оброблення рідких молочних продуктів імпульсними електричними полями : автореф. дис ... канд. техн. наук : [спец.] 05.18.12 / Роман Сергійович Святненко, Нац. ун-т харч. технологій.– Київ : [б.в.], 2021.– 22 с.
100 пр. – На укр. яз.


-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025