Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Камінська, Світлана Владиславівна - Удосконалення технології швидкозаморожених плодово-ягідних напівфабрикатів з використанням кріопр...
Камінська, Світлана Владиславівна - Удосконалення технології швидкозаморожених плодово-ягідних напівфабрикатів з використанням кріопр...
Автореферат/Дисертація
Автор: Камінська, Світлана Владиславівна
Удосконалення технології швидкозаморожених плодово-ягідних напівфабрикатів з використанням кріопр... : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній
Автор: Камінська, Світлана Владиславівна
Удосконалення технології швидкозаморожених плодово-ягідних напівфабрикатів з використанням кріопр... : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 242633
Главный филиал
Камінська, Світлана Владиславівна.
Удосконалення технології швидкозаморожених плодово-ягідних напівфабрикатів з використанням кріопротекції : автореф. дис ... канд. техн. наук : спец. 05.18.16 / Світлана Владиславівна Камінська, Нац. ун-т харч. технологій.– Київ : [б.в.], 2021.– 21 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія харчової продукції.
A 242633
Главный филиал
Камінська, Світлана Владиславівна.
Удосконалення технології швидкозаморожених плодово-ягідних напівфабрикатів з використанням кріопротекції : автореф. дис ... канд. техн. наук : спец. 05.18.16 / Світлана Владиславівна Камінська, Нац. ун-т харч. технологій.– Київ : [б.в.], 2021.– 21 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія харчової продукції.