Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Олішевський, Валентин Вікторович - Науково-технічні засади застосування наноматеріалів для інтенсифікації масообмінних процесів харч...
Олішевський, Валентин Вікторович - Науково-технічні засади застосування наноматеріалів для інтенсифікації масообмінних процесів харч...
Автореферат/Дисертація
Автор: Олішевський, Валентин Вікторович
Науково-технічні засади застосування наноматеріалів для інтенсифікації масообмінних процесів харч... : автореф. дис. ... д-ра техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній
Автор: Олішевський, Валентин Вікторович
Науково-технічні засади застосування наноматеріалів для інтенсифікації масообмінних процесів харч... : автореф. дис. ... д-ра техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 243014
Главный филиал
Олішевський, Валентин Вікторович.
Науково-технічні засади застосування наноматеріалів для інтенсифікації масообмінних процесів харчових виробництв : автореф. дис ... д-ра техн. наук : [спец.] 05.18.12 / Валентин Вікторович Олішевський, Нац. ун-т харч. технологій.– Київ : [б.в.], 2021.– 42 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв.
A 243014
Главный филиал
Олішевський, Валентин Вікторович.
Науково-технічні засади застосування наноматеріалів для інтенсифікації масообмінних процесів харчових виробництв : автореф. дис ... д-ра техн. наук : [спец.] 05.18.12 / Валентин Вікторович Олішевський, Нац. ун-т харч. технологій.– Київ : [б.в.], 2021.– 42 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв.