Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Удовенко, Олексій Олександрович - Новий тип кондитерських (кулінарних) жирів функціонального призначення
Удовенко, Олексій Олександрович - Новий тип кондитерських (кулінарних) жирів функціонального призначення
Автореферат/Дисертація
Автор: Удовенко, Олексій Олександрович
Новий тип кондитерських (кулінарних) жирів функціонального призначення : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній
Автор: Удовенко, Олексій Олександрович
Новий тип кондитерських (кулінарних) жирів функціонального призначення : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 242933
Главный филиал
Удовенко, Олексій Олександрович.
Новий тип кондитерських (кулінарних) жирів функціонального призначення : автореф. дис ... канд. техн. наук : спец. 05.18.06 / Олексій Олександрович Удовенко, Нац. техн. ун-т "Харківський політехнічний інститут".– Харків : [б.в.], 2021.– 20 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія жирів, ефірних масел і парфумерно-косметичних продуктів.
A 242933
Главный филиал
Удовенко, Олексій Олександрович.
Новий тип кондитерських (кулінарних) жирів функціонального призначення : автореф. дис ... канд. техн. наук : спец. 05.18.06 / Олексій Олександрович Удовенко, Нац. техн. ун-т "Харківський політехнічний інститут".– Харків : [б.в.], 2021.– 20 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія жирів, ефірних масел і парфумерно-косметичних продуктів.