Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Удовенко, Олексій Олександрович - Новий тип кондитерських (кулінарних) жирів функціонального призначення

Удовенко, Олексій Олександрович - Новий тип кондитерських (кулінарних) жирів функціонального призначення

Новий тип кондитерських (кулінарних) жирів функціонального призначення
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Автор: Удовенко, Олексій Олександрович
Новий тип кондитерських (кулінарних) жирів функціонального призначення : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній

(UA) Автореферат
A 242933
Главный филиал

Удовенко, Олексій Олександрович.
Новий тип кондитерських (кулінарних) жирів функціонального призначення : автореф. дис ... канд. техн. наук : спец. 05.18.06 / Олексій Олександрович Удовенко, Нац. техн. ун-т "Харківський політехнічний інститут".– Харків : [б.в.], 2021.– 20 с.
100 пр. – На укр. яз.


-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія жирів, ефірних масел і парфумерно-косметичних продуктів.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025