Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Конвісер Ігор Олександрович - Холодильна технологія харчових продуктів
Конвісер Ігор Олександрович - Холодильна технологія харчових продуктів
Книга
Автор: Конвісер Ігор Олександрович
Холодильна технологія харчових продуктів : Навч. посібн. для студ. вузів
Видавництво: КНТЕУ, 2001 г.
ISBN 966-7376-72-9
Автор: Конвісер Ігор Олександрович
Холодильна технологія харчових продуктів : Навч. посібн. для студ. вузів
Видавництво: КНТЕУ, 2001 г.
ISBN 966-7376-72-9
(UA) Книга
XIII> 48467
547266 Главный филиал 547267 Главный филиал
Конвісер, Ігор Олександрович.
Холодильна технологія харчових продуктів : Навч. посібн. для студ. вузів / Ігор Олександрович Конвісер, Тетяна Борисівна Паригіна; В.о. М-во освіти і науки України, Київ. нац. торг.-економ. ун-т; Ред. О. В. Паніматченко.– К. : КНТЕУ, 2001.– 242 с.
300 пр. – На укр. яз.
ISBN 966-7376-72-9 : 20.00.
ББК Л813.7я73
-- 1. Продукти, харчові – Підручники, посібники.
XIII> 48467
547266 Главный филиал 547267 Главный филиал
Конвісер, Ігор Олександрович.
Холодильна технологія харчових продуктів : Навч. посібн. для студ. вузів / Ігор Олександрович Конвісер, Тетяна Борисівна Паригіна; В.о. М-во освіти і науки України, Київ. нац. торг.-економ. ун-т; Ред. О. В. Паніматченко.– К. : КНТЕУ, 2001.– 242 с.
300 пр. – На укр. яз.
ISBN 966-7376-72-9 : 20.00.
ББК Л813.7я73
-- 1. Продукти, харчові – Підручники, посібники.