Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Бутенко, Лидия Александровна - Технология приготовления кондитерских изделий

Бутенко, Лидия Александровна - Технология приготовления кондитерских изделий

Технология приготовления кондитерских изделий
Недоступно
 0 из 1
Книга
Автор: Бутенко, Лидия Александровна
Технология приготовления кондитерских изделий : учеб. пособие
Видавництво: Вища школа, 1981 г.
ISBN відсутній

(UA) Книга
XIII> 70252
868393 Главный филиал

Бутенко, Лидия Александровна.
Технология приготовления кондитерских изделий : учеб. пособие : для учащихся технол. отд-ний техникумов советской торговли и общ. питания / Лидия Александровна Бутенко, Людмила Яковлевна Ковтуненко, Жанна Алексеевна Ховикова.– Изд. 2-е.– Киев : Вища школа, 1981.– 181,[1] с., [8] вкл. л. цв. фотоил. : ил.
38 000 экз. – На рус. яз.

УДК 664.68.01(075)

-- 1. Вироби, кондитерські – Виробництво – Технології – Підручники, посібники.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025