Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Розробка технологій кондитерських виробів для готелів та ресторанів з лікувально-профілактичним с...

Розробка технологій кондитерських виробів для готелів та ресторанів з лікувально-профілактичним с...

Розробка технологій кондитерських виробів для готелів та ресторанів з лікувально-профілактичним с...
Недоступно
 0 из 2
Книга
Автор:
Розробка технологій кондитерських виробів для готелів та ресторанів з лікувально-профілактичним с... : монографія
Видавництво: ХНУ ім. В. Н. Каразіна, 2019 г.
ISBN 978-966-285-642-2

(UA) Книга
XIII> 70206
868493 Главный филиал 941307 Главный филиал

Розробка технологій кондитерських виробів для готелів та ресторанів з лікувально-профілактичним спрямуванням : монографія / Вадим Ігорович Сідоров, Яна Олександрівна Білецька, Олена Олександрівна Соколовська, Анна Едуардівна Радченко, Галина Іванівна Дюкарева, Харків. нац. ун-т ім. В. Н. Каразіна.– Харків : ХНУ ім. В. Н. Каразіна, 2019.– 195 с. : іл., табл., схеми
300 пр.– Бібліогр.: с. 146-158 . – На укр. яз.
ISBN 978-966-285-642-2.

УДК 664.68:613.2](02.064)

-- 1. Вироби, кондитерські – Виробництво – Технології – Монографії. 2. Кондитерські вироби, борошняні – Виробництво – Технології – Монографії. 3. Комплекси, готельно-ресторанні – Харчування, лікувальне – Монографії.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025